Scena 9: un WOW de care aveam nevoie


Din nefericire pentru mine, sunt un om foarte greu de mișcat (sufletește), iar asta îmi adâncește sentimentul de singurătate. Dar, din când în când, respir și eu. Am fost la Târgul de Carte din P-ța 1 Decembrie și am primit o revistă. Scena 9 e numele ei. Am citit-o în grabă, nu am lăsat-o din mână. Ce de minți frumoase! Acest proiect cultural e susținut de BRD, iar site-ul lor oficial (tineresc, viu, urban, plăcut, îngrijit, modern, rafinat, splendid etc) este scena9.ro. Sunt și patrioți. Au rămas pe .ro, deși puteau la fel de bine să intre pe un .edu...

Încă nu știu precis ce e Scena 9 (știu că fondatorii și-au mărturisit crezul din primele pagini), chiar dacă am recitit revista de mai multe ori, dar îndeplinește cea mai importantă condiție pentru ca arta să fie de calitate: să miște suflete. Pe al meu l-a mișcat și mă bucur pentru Scena 9. Viitorul său sună și arată bine, doar atât știu precis. Felicitări! Dacă îi ajută cu ceva în mod direct pe cei care reprezintă Scena 9, mâine mă duc să îmi fac o rată (pentru un concediu) la BRD.
Chiar am căutat vreun semn de copyright, dacă revista e protejată de drepturi de autor și nu am găsit. Am scanat-o și pentru voi, să împărtășesc bucuria. O puteți citi AICI.

Pentru Scena 9: dacă încalc vreo lege a drepturilor de autor, vă rog să îmi lăsați un comentariu și voi scoate legătura de citire către fișierul PDF (opțiunea de descărcare a fost și este dezactivată).